![]() |
Samsung Galaxy S5 - opinie - Wersja do druku +- Android Centrum - Wszystko o Androidzie (http://forum.androidcentrum.pl) +-- Dział: Telefony (/f-telefony) +--- Dział: Samsung (/f-samsung) +--- Wątek: Samsung Galaxy S5 - opinie (/t-samsung-galaxy-s5-opinie) |
Samsung Galaxy S5 - opinie - Admin - 16-09-2014 20:32 W tym temacie możecie pisać wasze opinie na temat telefonu Samsung Galaxy S5. RE: Samsung Galaxy S5 - opinie - Tidus - 12-05-2015 00:03 Z mojej strony krótko: + genialny ekran + znakomita szybkość + sporo nowych funkcjonalności w tym bardzo przydatny czytnik linii papilarnych i tryb maksymalnej oszczędności energii + obudowa spasowana znacznie lepiej niż w S4 - błyszcząca ramka wokół obudowy (obleśna) - wbrew pozorom dość ciężkie do przeszukiwania nowe menu ustawień RE: Samsung Galaxy S5 - opinie - Nitram - 12-05-2015 00:08 rozważam mocno zmianę obecnej słuchawki (s3) na s5 lub note 3 (jego wielkość wymaga przyzwyczajenia), wybrałem się dziś sprawdzić na żywo oba modele bawiłem się s5 białą i szarą , o dziwo występuje znaczna różnica w jakości tego tworzywa na "plecach", szare jest bardzo przyjemny w dotyku i dobrej jakości (lepiej wygląda w realu niż na zdjeciach) , natomiast biały ma bardzo twardy ten plastik !!!!, pani która z ramienia samsunga dbała o ich zabawki tłumaczyła że biały to jakaś wersja pokazowa, wersja "detaliczna" ma podobno być takiej samej jakości jak szara ! wyświetlacz...bajka aparat bardzo szybko łapie ostrość, jakość fotek wydaje mi się lepsza z note 3 największe obawy jakościowe wzbudził u mnie czytnik linii papilarnych, wyczuwalnie wystaje nad taflę ekranu i ma spore luzy (kiwa się góra, dół ) note 3 ...rozmiar , trudno go jedną ręką obsłużyć (a piłkę do kosza potrafię w jednej łapie trzymać) czekam na jak najwięcej opisów od posiadaczy s5 (co do jego ustawień można sobie zmienić sposób wyświetlania na listę czy zakładki, jak kto woli) |